Velkommen

Velkommen - til min nye blog, der vil følge forberedelserne, og senere selve turen, når jeg sammen med min 5-årige søn flyver til Caribien, for at sejle rundt og nyde livet og hinanden i december 2011 og januar 2012: http://www.suntrip.dk/. I første omgang handler det om at rejse kapital; så hvis du har lyst til at bidrage med stort eller småt, så modtages donationer gerne på bank konto: 9040 6500239415 i Spar Nord.
Hvis du har sejlrelateret gear (redningveste, sejlertasker, regntøj o.lign.) som vi kan låne, eller tips, tricks og gode råd, du vil dele, må du meget gerne skrive en kommentar.
Til gengæld kan jeg tilbyde at komme ud i landet, når rejsen er slut, og holde et billedeforedrag, med den indgangsvinkel, der passer bedst til omstændighederne; det kunne eksempelvis være:
"At gøre drøm til virkelighed", "Enlig mor på rejse med søn", "Caribien set fra søsiden", "2 måneder på en båd".

tirsdag den 10. januar 2012

Vi prøver igen

Blot et lille indlæg for at fortælle, at vi har skiftet båd, og nu er ombord på den finske båd Adelante, hvor vi regner med at blive de sidste 3 uger. Måske bliver vi nødt til at have et par overnatninger på land inden afrejse for at kunne få ruten til at passe med vores flybillet hjem; der er heldigvis god til, så vi forsøger at finde et sted på forhånd.

Den overordnende grund til skiftet er nok mest en manglende overensstemmelse mellem mine forventninger og virkeligheden. Hvorvidt mine forventninger har været for høje, eller virkeligheden "for lav"er svært at afgøre, da jeg ikke har noget sammenligningsgrundlag, men det får jeg nu; vi prøver et alternativ og er forhåbentlig meget klogere bagefter.

Vi høres ved :-)

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Det lyder både spændende og som en negativ oplevelse.
Hvad er der anderledes ved et skift. en anden båd/anden besætning, der gør at du/I har lyst til et skift ??
Fortsat god tur/oplevelse ;o)
Knus Jette

Anonym sagde ...

Nu har jag läst allt om det spännande ni upplevt på det nya året men du skriver så härligt med sådan inlevelse att jag blir vilt besviken att det inte finns mer att läsa. Längtar efter uppdatering. Det känns nästan som när man var liten och det visades ett barnprogram om dagen och man fick vänta en vecka på nästa spännande episod. Skriv, skriv, skriv!!! Vi tre är gröna av avund på era upplevelser men så glada över allt ni får se och uppleva. Jag talade med en av de boende på Ven i går som nyss kommit hem från två månader på Tobago. Han var säkert på lite "turistigare" ställen men var helt såld på allt och hade liknande upplevelser att berätta om som ni. Jag hoppas att era sista veckor infriar alla förväntningar. Kramar från Anna, Ebba & Sheldon

Anonym sagde ...

Kære Anna. Grattis med fødselsdagen!! Der kommer mere, det lover jeg, men det er ikke altid, der er kontakt til internettet, og de sidste par dage har gået med at blive van med den nye båt og de nye mennesker ombord.

KH
Lenette & Alfred

Anonym sagde ...

Kære Alfred og Lenette!
Sigrid håber I har en god rejse, det lyder så spændende med leguaner og havskildpadder og alt muligt! Hvor er det godt at det har været muligt at skifte båd, når det nu viste sig at være så bøvlet med den anden. Og uanset hvad, så oplever I noget helt andet end herhjemme :-) Alex fortalte forleden dag, at Alfred kom hjem imorgen. Det mente vi nu ikke helt, så dagen efter fortalte jeg ham at der stadig var 3 uger tilbage. Men Alfred bliver ihvertfald savnet! Kærlig hilsen Sigrid og Lucie